Napsugár

A föld fenekében nincsen pénz. Mindenért meg kell dolgozni. S a legmeddőbb és legtehetségtelenebb valami főnyereményre várni. Aki mindig a főnyereményre vár, abból sose lesz semmi.

2 comments for “Mindenért meg kell dolgozni

  1. 2014. június 12. csütörtök at 02:32

    Földfenekében nincsen Pénz ,mi van ha pont Az ellenkezője .-P. (elhunyt személy.)Vannak olyan temetkezési szokások ahol ,az Elhunytat pénzel és egyéb Hozzá közel álló tárgyakkal ássák.- temetik…Nem hinném hogy csupán arról ,Lenne szó , hogy ezt behozta valaki És elterjedt . Miért kell oda pénz ? ….az ember Ott se lehet szabad Ha már eltávozott .-nem csak ,egyszerű e-egyszerű emberekről van szó : Fáraók …mint Tudni ők is nem hétköznapi Sírban helyezték .-és beleértve Értékes kincsekkel .-tudatosan Vagy , egy Olyas sugallatra mely ,rá világíthat az Igazságra .- Kell lennie valamilyen megfogható magyarázatnak .- olvastam Az egyik könyvben hogy bár a Test halott de mégis ki kell mint egy mag .- és másként folytassa életét .- új anyagot .-új testet ölt .-bármi leht … réten a mezei liliom .- széna .- pipacs .- és minden amit élrenek nevezzünk … a következő meg az , miért Társították az éghez a boltot ,lasd :égbolt …üzlet volna az …. valljuk be ,azért vannak érdekes dolgok .

  2. 2014. június 12. csütörtök at 02:47

    Folyt . . .röviden még annyit ,számít tt a Földön , hogyan éljük -miként éljük életunket az alapjan rangsoroznak osztályoznak minket .- valami ilyesmi. –

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük