Napsugár

Adatvédelem

A felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben az oldal idézet küldőjét használja idézetküldőjét e-mail címe, megadott neve és üzenete látható lesz a címzett számára. Valamint a címzett tudomásul veszi azt is, hogy a kiküldött levél tartalmáért mindennemű felelősség őt terheli.

A szolgáltató az idézetküldőben megadott adatokat tárolja, és legalább 60 napig megőrzi, viszont harmadik személy számára nem, de hatósági megkeresésre azokat rendelkezésre bocsátja.

A szolgáltató a rendszerében rögzített e-mail címekre az oldallal és esetleges szolgáltatásokkal kapcsolódó kapcsolatos információs levelet küldhet. Ezekről a levelekről az [email protected] címen lehet leiratkozni.

Az elhelyezett hirdetések tekintetében a felhasználó gépén harmadik felek is cookie-kat helyezhetnek el és olvashatnak le a hirdetésekkel kapcsolatos információk gyűjtése céljából. A külső hirdető cégek érdeklődésen alapuló hirdetéseket biztosítanak, melyek a felhasználók korábban végrehajtott műveletei alapján jelennek meg. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat látogatóink ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról annak érdekében, hogy megfelelő hirdetéseket biztosíthassanak, nem használhatják fel azonban látogatóink nevét, e-mail címét vagy telefonszámát.

A szolgáltató jogosult személyhez nem köthető statisztikai adatokat gyűjteni a látogatókról.